SMUKFEST

FAQ

ARBEJDSFUNKTIONER

Barista
At blive barista kræver erfaring med en professionel manuel espressomaskine. Det er baristaens opgave er at lave de lækre kaffer! Som barista skal du holde overblikket over bestillinger samt steame mælk, “samle” kaffen og lave latteart. Lækkert microskum er et must!

Barista assistent
Assistentens opgave er at hjælpe baristaen. Du skal bla. lave espressoshots til baristaen, brygge filterkaffe, forberede varm kakao, iskaffe og oprydning så vi sikrer at kaffebaren altid er skinnende ren. Steaming af mælk er ikke assistentens opgave.

Kasse
Som kassemedarbejder er din vigtigste opgave at betjene kunderne med et smil. Du skal sørge for, at baristaerne hurtigt får bestillingerne, og at der er et godt flow i salget af kaffe og tilbehør. Det er også vigtigt, at du gør jer bekendt med sortiment og priser, samt hvad de forskellige drikke er. Er du i tvivl, så spørg din baransvarlige.

Runner
Kridt løbeskoene og forbered arm-mullerne. Din opgave bliver at hente varer på lager, bringe varer mellem boderne, fylde op i boderne samt sørge for, at der er rent og pænt omkring alle kaffebarene. Du er knyttet til en problemknuser og dit arbejde kommer til at være rundt på pladsen og i flere af vores kaffebarer.

Rygsæk
Din opgave er at sælge kaffe ude på festivalpladsen blandt publikum og i køen til barerne. Du får udleveret en kaffe-rygsæk og en bæltetakse, og så skal du ellers ud med det store smil og sælge en masse kaffe.

ANSØGNINGSFRIST

Ansøgningsfrist er d. 01. april 2020

HVOR MANGE TIMER SKAL JEG ARBEJDE?

På Smukfest skal du arbejde i 24 timer, og du skal være til rådighed for vagter i perioden 5/8-20 – 9/8-20.

OVERNATNINGSMULIGHEDER

Du har gratis adgang til alle normale campingområder.

FRIVILLIGOMRÅDER

Som frivillig hos Peter Larsen Kaffe har du adgang til vores personaletelt, der står i forbindelse med vores lager. Her finder i bunker af kaffe og godt selskab

BESPISNING

Peter Larsen Kaffe sørger for forplejning i forbindelse med dine vagter

HVORNÅR FÅR JEG SVAR PÅ MIN ANSØGNING?

Alle ansøgninger besvares løbende.

Vi forventer at alle ansøgninger er besvaret senest 01. marts 2020, hvor du enten er godkendt, kommet på venteliste eller har fået afslag.

HVORNÅR FÅR JEG MIN VAGTPLAN?

Vagtplanen er et kæmpe puslespil og vi bestræber os på at kunne offentliggøre vagtplanen d. 01. maj 2020.

Du får tilsendt din vagtplan på mail.

LINKS TIL FESTIVALEN