ROSKILDE FESTIVAL

FAQ

ARBEJDSFUNKTIONER

Barista
At blive barista kræver erfaring med en professionel manuel espressomaskine. Det er baristaens opgave er at lave de lækre kaffer! Som barista skal du holde overblikket over bestillinger samt steame mælk, “samle” kaffen og lave latteart. Lækkert microskum er et must!

Barista assistent
Assistentens opgave er at hjælpe baristaen. Du skal bla. lave espressoshots til baristaen, brygge filterkaffe, forberede varm kakao, iskaffe og oprydning så vi sikrer at kaffebaren altid er skinnende ren. Steaming af mælk er ikke assistentens opgave.

Kasse
Som kassemedarbejder er din vigtigste opgave at betjene kunderne med et smil. Du skal sørge for, at baristaerne hurtigt får bestillingerne, og at der er et godt flow i salget af kaffe og tilbehør. Det er også vigtigt, at du gør jer bekendt med sortiment og priser, samt hvad de forskellige drikke er. Er du i tvivl, så spørg din baransvarlige.

Runner
Kridt løbeskoene og forbered arm-mullerne. Din opgave bliver at hente varer på lager, bringe varer mellem boderne, fylde op i boderne samt sørge for, at der er rent og pænt omkring alle kaffebarene. Du er knyttet til en problemknuser og dit arbejde kommer til at være rundt på pladsen og i flere af vores kaffebarer.

Nattevagt
I de rolige nattetimer skal der sidde folk på vagt i og udenfor kaffebarerne. Dette er et krav fra festivalens side. Vi skal derfor bruge en flok natteravne, der er klar på disse nattevagter.
Funktionen kræver ikke erfaring med kaffebrygning eller kundekontakt, men der vil være en liste af opgaver, der skal udføres i nattens løb. Der vil dog også være tid til at læse en god bog og drikke masser af kaffe. Husk varmt tøj!

ANSØGNINGSFRIST

Ansøgningsfrist er d. 01. april 2020

HVOR MANGE TIMER SKAL JEG ARBEJDE?

Ønsker du at arbejde under Warm-up perioden, bliver dine vagter fordelt over både warm-up og festival perioden. Du skal dermed være til rådighed for vagter fra d. 27/6-20 – 4/7-20. Du skal arbejde i 32 timer fordelt på 4 vagter. Vi har begrænsede pladser inkl. warm-up.

Ønsker du udelukkende at arbejde i festival-dagene, skal du være til rådighed for vagter fra d. 1/7-20 – 4/7-20. Du skal arbejde i 24 timer fordelt på 3 vagter.

OVERNATNINGSMULIGHEDER

Du har gratis adgang til alle normale campingområder, hvor du virkelig får den fulde festival-oplevelse.

Du har desuden mulighed for at købe en plads på medarbejdercamp. Området er indrettet med henblik på, at de medarbejdere, som arbejder for Roskilde Festival, skal have mulighed for at sove før og efter vagter, hvorfor der skal være ro på området. Der må således ikke holdes fester, spilles høj musik eller på anden måde være en støjende adfærd. Derudover vil der kun være adgang for folk med gyldigt medarbejdercamp armbånd. Det er derfor ikke muligt at tage gæster med ind på området. Af fordele kan nævnes gratis adgang til garderobefaciliteter og varme bade, bedre toiletter, lettere mulighed for at købe mad samt vagter der passer på området. HUSK: hvis du vil have adgang til medarbejdercampen kan dette kun lade sig gøre hvis du bestiller adgangen på forhånd og betaler 225kr for det.

Medarbejdercamp betales senest d. 1. juni 2020 – ubetalte armbånd frigives igen 7 dage før festivalen starter.

FRIVILLIGOMRÅDER

Som frivillig hos Peter Larsen Kaffe har du adgang til vores medarbejderområde, der ligger i forbindelse med vores lager. Her finder du massere af kaffe, sofaer, tv og playstation. Vi holder også grillaftener og hygger os generelt sammen

BESPISNING

Peter Larsen Kaffe sørger for forplejning i forbindelse med dine vagter

HVORNÅR FÅR JEG SVAR PÅ MIN ANSØGNING?

Alle ansøgninger besvares løbende.

Vi forventer at alle ansøgninger er besvaret senest 14. marts 2020, hvor du enten er godkendt, kommet på venteliste eller har fået afslag.

HVORNÅR FÅR JEG MIN VAGTPLAN?

Vagtplanen er et kæmpe puslespil og vi bestræber os på at kunne offentliggøre vagtplanen d. 01. maj 2020.

Du får tilsendt din vagtplan på mail.

LINKS TIL FESTIVALEN