FRIVILLIG PÅ FESTIVAL

HVAD VIL DET SIGE AT TAGE MED PETER LARSEN KAFFE PÅ FESTIVAL SOM FRIVILLIG? FÅ SVARENE HER

 

FAQ

HVORDAN BEHANDLES MINE PERSONDATA?

Hvordan Peter Larsen Kaffe behandler dine persondata er udførligt beskrevet her

PÅ HVILKE FESTIVALER KAN JEG KOMME MED SOM FRIVILIG?
 • NorthSide, Aarhus d. 4-6 juni 2020 
 • Roskilde Festival (warm-up: d. 27 juni – 1 juli) 2-4 juli 2020
 • Smukfest, Skanderborg d. 5-9 august 2020
HVOR GAMMEL SKAL JEG VÆRE FOR AT BLIVE FRIVILLIG?

Du skal være minimum 18 år gammel for at komme med Peter Larsen Kaffe på festival

HVAD FÅR JEG SOM FRIVILLIG?
 • Armbånd til hele festivalen (partout-armbånd).

 • Forplejning i forbindelse med din vagt.

 • Peter Larsen Kaffe armbånd – et tegn på at du er en del af holdet! Og så længe du har armbåndet på, kan du til enhver tid få en kop sort kaffe eller te i vores kaffebarer – også i vores øvrige kaffebarer landet rundt – både før, under og efter festivalen.

 • Når du er på arbejde, kan du drikke al den kaffe,du orker. Derudover udstyrer vi dig desuden med et kaffekort til fem kopper specialkaffe eller kakao, som du kan bruge, når du har fri.

HVILKE ARBEJDSOPGAVER KAN JEG FÅ?

Der findes 5 forskellige arbejdsopgaver:

 • Rygsæk – du vil her sælge sort kaffe ude på pladsen, med en af vores mobile kafferygsække
 • Runner – du vil her gå i pendulfart mellem lager og kaffebarerne, hvor du henter mælk, kaffe, tilbehør mv. i en trækvogn
 • Kasse – du vil her stå med det største smil og tage imod bestillingerne og sørge for at få solgt en masse lækker kaffe
 • Baristaassistent – du vil her stå ved espressomaskinen og bl.a. lave espressoskud, klargøre specialdrikke, lave filterkaffe og kakao mv.
 • Barista – du vil stå for at steame mælk og lave lækker latteart, og skal her have erfaring med at lave kaffe på espressomaskine

Fælles for alle funktioner er, at du skal forvente at stå og gå i de ca 8 timer din vagt varer, husk derfor godt fodtøj.

Se de mere detaljerede beskrivelser under den enkelte festival.

HVEM ER MIN NÆRMESTE LEDER?

Ude på festivalen vil der i hver kaffebar være tilknyttet to-tre baransvarlige. Det er dem, der vil være dine nærmeste ledere og kontaktpersoner under festivalen. De baransvarlige er der for at tage sig godt af dig, sætte dig ind i dit arbejde samt sørge for optimalt arbejdsflow i kaffebaren og overskud til god kundebetjening.

På festivalen er der desuden tilknyttet problemknusere, som tager sig af alle de udfordringer, der ikke umiddelbart kan løses i en travl kaffebar. Det kan være at skaffe ekstra varer, løse maskinproblemer og lignende.

Funktionen som baransvarlig og problemknuser varetages som oftest af personer med fast tilknytning til Peter Larsen Kaffe. Det er altså ikke stillinger, man kan søge som frivillig.

KAN JEG ARBEJDE SAMMEN MED EN VEN?

Du kan ønske at arbejde sammen med dine venner. Vi kan dog ikke love, at vi kan opfylde alles ønsker. Det kan forekomme, at I vil få samme arbejdstider, men ikke samme arbejdssted. Vi gør dog, hvad vi kan for at få jeres ønsker til at gå i opfyldelse, da vi ved at det betyder meget for jeres festivaloplevelse! Dit ønske skal skrives ind i din ansøgning.

Hvis I har et ønske om at arbejde sammen, skriver I det i tekstfeltet i ansøgningen.

Alle skal sende en individuel ansøgning. Man kan IKKE sende en samlet ansøgning som gruppe eller vennepar.

HVAD FORVENTER PETER LARSEN KAFFE AF MIG?

Udover at du skal være interesseret i at møde nye mennesker og få en god oplevelse som frivillig, forventer vi, at du er ansvarsfuld, udadvendt, glad og smilende, samt at du kan levere en super god service over for vores kunder. Vi forventer, at du overholder vores og festivalens regler for god arbejdsmoral og opførsel. Dertil forventer vi selvfølgelig også, at du er klar til at have det sjovt og være med til at skabe den fedeste festivalstemning.

HVORFOR ER PETER LARSEN KAFFE PÅ FESTIVAL?

Tilstedeværelsen på landets festivaler og en lang række kulturelle arrangementer i Danmark, er for Peter Larsen Kaffe en del af en større mission. En mission med to overordnede mål:

 1. Dialog og synlighed. Vi ønsker at møde de danske forbrugere i øjenhøjde. Vi vil bringe den gode kaffe ud til danskerne og skabe fællesskaber rundt om kaffen. På denne måde vil vi lære meget mere om de danske forbrugere, og samtidig lade forbrugernel få et indblik i Peter Larsen Kaffe, vores produkter og værdier.

 2. Velgørenhed. Med vores tilstedeværelse rundt i landet vil vi indsamle midler til velgørenhedsorganisationer og bidrage til forbedring af festivalforeningernes samlede økonomi. Denne indsats er en videreførelse af Peter Larsen Kaffes generelle og mangeårige indsats for at bidrage socialt, økonomisk og miljømæssigt til det samfund, vi er en del af.

Siden opstarten i 2011 har vores eventafdeling “LIVE” leveret store bidrag til en række foreninger og organisationer i Danmark. Bidrag indsamlet via vores salg af kaffe og kafferelaterede produkter primært på landets festivaler. Bl.a. Muskelsvindsfonden, Roskilde Fonden og Unicef Danmark har nydt godt af dette.

Peter Larsen Kaffe LIVE er med andre ord ikke en profitskabende enhed. Ikke for Peter Larsen Kaffe. Siden vores opstart i 2011 har vi sendt hele vores samlede indtjening tilbage til velgørende formål. Som frivillig og ansat hos Peter Larsen Kaffe er du derfor en stor og vigtig del af denne indsats.

KAN JEG KOMME I KONTAKT MED ANDRE FRIVILLIGE, INDEN FESTIVALERNE STARTER?

Vi har en lukket Facebookgruppe for alle, der skal på festival sammen med Peter Larsen Kaffe, som hedder ”Peter Larsen Kaffe LIVE” Her kan I skrive til hinanden, aftale samkørsel, fælles camps o.l. og vi kan poste relevante informationer, nyttige links med mere.

MÅ JEG SELV BYTTE VAGTER MED ANDRE FRIVILLIGE I PETER LARSEN KAFFE?

Det korte svar er nej. 

Vagtplanen er sammensat med stor hensyntagen til jeres ønsker og kompetencer. Derfor skal al vagtbytte gå gennem os. Vi kan ikke love at det er muligt at bytte vagter efter offentliggørelsen af vagtplanen.

HVAD SKER DER HVIS JEG FORTRYDER/MELDER FRA INDEN FESTIVALEN?

Som udgangspunkt er din tilmelding bindende, og vi regner med din deltagelse og arbejdskraft på festivalen. 

Hvis du er godkendt som frivillig og har underskrevet din kontrakt, men ønsker at afmelde dig igen, skal vi vide det så hurtigst som overhovedet muligt. Der er en stor del ekstra-arbejde forbundet med rekruttering af en afløser og rettelser/omrokeringer i vagtplanen, derfor opkræves der et gebyr på 500,- for dette arbejde. 

Administrationsgebyret frafalder, hvis en lægeerklæring påviser, at du ikke er i stand til at deltage på festivalen. Denne vil være for din egen regning.

HVAD HVIS JEG BLIVER SYG UNDER FESTIVALEN?

Hvis du bliver syg eller på anden vis forhindret i at tage dine vagter, skal du gøre følgende:

 1. Omgående kontakte Peter Larsen Kaffe (telefonisk eller ved fysisk fremmøde)
 2. Sørge for at dit armbånd afleveres til Peter Larsen Kaffe og derefter forlade festivalen
 3. Sende gyldig lægeerklæring til live@peterlarsenkaffe.dk. Dette vil være for din egen regning

Følges denne procedure ikke f.eks. ved udeblivelse uden lægegodkendt sygdomsårsag, sker der desværre det, at du vil blive markeret som uønsket frivillig hos os og festivalen tre år frem.

HVAD SKER DER HVIS JEG IKKE DUKKER OP PÅ EN VAGT?

Hvis du udebliver fra én eller flere vagter, vil du blive opkrævet et gebyr for din festivalbillet samt blive blacklistet hos os og festivalen. 

Du mister altså muligheden for fremtidigt samarbejde med både Peter Larsen Kaffe og festivalen i en periode på 3 år.

DET SIGER VORES FRIVILLIGE

%

Så mange vil anbefale andre at blive frivillig hos Peter Larsen Kaffe

DU FÅR SENEST SVAR PÅ DIN ANSØGNING OM

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)