Den Gode S(m)ag Banner

Vi er vilde
med Naturmælk

Kaffe er ikke bare kaffe, og mælk er ikke bare mælk. Den bedste mælk kommer nemlig fra glade køer. Punktum. Og de gladeste køer vi nogensinde har set, de trasker velfornøjet rundt på frodige marker rundt om mejeriet Naturmælk, i Sønderjylland.

Hos Peter Larsen Kaffe er vi meget begejstrede for Naturmælk, og vores mangeårige samarbejde er et økologisk åndsfællesskab. Med rødderne solidt placeret i den gode danske muld, fokuserer vi sammen på at udbrede økologi og håndværk. Det har gjort os til markedets første – og hidtil eneste – mobile kaffebar med økologisk guldmærke og minimum 90-100% økologiske råvarer.

Det gør vi, fordi det smager godt – og fordi det gør godt!

Peter Larsen Kaffe Live i samarbejde med Naturmælk.

Peter Larsen Kaffe LIVE
– Den gode s(m)ag

Tilstedeværelsen på landets festivaler og en lang række kulturelle arrangementer i Danmark, er for Peter Larsen Kaffe en del af en større mission – nemlig at bidrage socialt, økonomisk og miljømæssigt til det samfund vi er en del af.

Siden opstarten i 2011, har Peter Larsen Kaffe LIVE leveret store bidrag til en række foreninger og organisationer i Danmark. Bidrag indsamlet via vores salg af kaffe og kafferelaterede produkter primært på landets festivaler. Bl.a. Muskelsvindsfonden, Roskilde Fonden og UNICEF Danmark er del af dem vi har bidraget til og siden opstarten i 2011 har Peter Larsen Kaffe LIVE sendt hele den samlede indtjening til velgørende formål.